Noel

Samenwerking is de kracht van Philippens Realisatie

In 2010 heb ik Philippens Realisatie opgericht. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan als Projectmanager op het gebied van Project- en Facility Management, heb ik mijn eigen bedrijf gestart. Op onze pagina projecten kunt u zien dat Philippens Realisatie sindsdien vele bedrijven en instanties, tot volle tevredenheid, heeft hebben mogen adviseren en begeleiden.

Als onafhankelijk adviesbureau hebben wij geen contracten of afspraken met derden. U maakt als klant de keuze met welke leveranciers, architect, aannemers en dergelijke u wilt werken. Daarbij kunt u rekenen op mijn objectieve oordeel en advies, waarbij u natuurlijk het uiteindelijke besluit neemt.

De visie van Philippens Realisatie is verandering en vernieuwing te bewerkstelligen door naast alle praktische zaken, voldoende tijd te nemen om relaties op te bouwen met klanten. De ervaring heeft geleerd dat je elkaar inspireert en daardoor optimaal gebruik kunt maken van elkaars kennis. Samenwerking is de kracht van Philippens Realisatie.