Verhuismanagement

Ons uiteindelijke doel bij het voorbereiden en coördineren van uw bedrijf verhuizing is dat de zaken gewoon doorgaan “business as usual”. Tachtig procent zit hem in de voorbereiding. Met Philippens Realisatie kunt u er op rekenen dat als u op moment x de deur uitloopt, u op moment y gewoon weer door kan gaan met uw werkzaamheden.

Een bedrijfsverhuizing vraagt voorbereiding en aandacht. Waar moet u allemaal aan denken als u besluit om met uw bedrijf, intern of extern, te gaan verhuizen. Door de jaren heen heeft Philippens Realisatie een reputatie opgebouwd in het organiseren van bedrijfsverhuizingen, voor onder andere BAM Nederland, de Technische Universiteit in Delft en Syntrus Achmea in Amsterdam. Zie onze klantfeedback pagina voor meer informatie.

Onze werkwijze

De mens staat bij ons centraal

Een bedrijfsverhuizing, of het nu om een nieuwe huisvestiging gaat of een interne verhuizing, moet leiden tot een efficiënter gebruik van de faciliteiten. Bij Philippens Realisatie leggen wij de nadruk, naast alle praktische zaken, op de mens. Uw personeel, uw externe partners, uw (nieuwe) buren, de aannemers en de installateurs.

Wat wij voor u doen

Een grote, complexe verhuizing of een kleinere projectverhuizing, is een kwestie van uiterst zorgvuldig plannen. Philippens Realisatie levert maatwerk; tijdens de voorbereidingen, tijdens de verhuisperiode maar ook na de verhuizing. Als onafhankelijke partij is het makkelijker voor ons om obstakels uit de weg te ruimen. Echter, wat voor ons het allerbelangrijkste is, is om deze obstakels zo goed mogelijk in beeld te brengen voordat u de transitie aangaat. Dat doen wij door goed met uw personeel af te stemmen wat zij nodig hebben, zodat ze hun werk met nog meer plezier kunnen doen.

calendar

Voor en Na

  • Tussentijdse huisvesting
  • Overzetten en checken van contracten
  • Overgangsfase productiewerkzaamheden
  • Indeling en inrichting nieuwe pand
  • Verbouwingen & Vergunningen
  • Nieuwe werken

Inrichting:
Denk hierbij aan een indelingsplan voor het nieuwe gebouw of de nieuwe afdeling. Welke afdelingen hebben bijvoorbeeld veel overleg met elkaar of wilt u wellicht overstappen op het zogenaamde “Nieuwe Werken”. Lees meer.

Diensten

Samengevat

Hoe groot of klein uw verhuizing ook is, Philippens Realisatie staat voor u klaar in het voor- en na-traject. Noël zet de puntjes op de i. “U kunt ervan uitgaan dat ik er persoonlijk voor zorg dat het koffiezetapparaat op de juiste plaats staat èn werkt.”